Регистрация

Лангуста Монсеньор

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
17 Apr
|
Видяна:
615
Оцени рецептата

450 г опашки от лангусти

1/4 ч.л. лют червен пипер

6 капки сос Табаско

2 с.л. царевичен маргарин

1 1/2 ч пресни гъби, нарязани на филийки

2 с.л. печени червени чушки - нарязани

2 с.л. зелен лук, нарязан на филийки

1/2 ч бяло вино

5 ч.л. царевично нишесте

2 с.л. вода

1/2 ч мляко

1/2 ч.л. сол

2 ч сварени яйчени спагети

 

Овкусете опашките с черен пипер и табаско и ги добавите към разтопения маргарин в тенджера. Гответе за около 3 минути на умерен огън. Добавете гъбите, чушките и зеления лук, покрийте и гответе на слаб огън за 5 минути. Добавете виното. Смесете водата, царевичното нишесте и млякото и добавете към сместа с лангусти. Добавете солта, разбъркайте и покрийте и оставете да къкри около 8-10 минути, като се разбърква от време на време. Добавете сварената паста, разбърква се добре и се загрява в продължение на 1-2 минути. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта