Регистрация

Кюфтенца от риба тон със сос тартар

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
24 Apr
|
Видяна:
626
Оцени рецептата

3/4 ч целина, нарязана на кубчета

3/4 ч лук, нарязан

2 с.л. крема сирене

2 ч.л. лимонов сок

1/8 ч.л. едросмлян червен пипер

1/3 ч галета

1 ч.л. сушен копър

1 консерва риба тон в собствен сос (260 г)

1 белтък

За соса:

2 с.л. майонеза

1 с.л. кисело мляко

1 с.л. лук, нарязан

1 с.л. краставица - нарязана

1 ч.л. сушен копър

1 ч.л. лимонов сок

 

Намажете тигана с олио и сгорещете на умерено силен огън. Запържете първите две съставки до омекване. Сложете в купа с крема сиренето и следващите 2 съставки. Добавете галетата и следващия 3 съставки и се разделят на осем равни части. Изпържете кюфтенцата на умерено силен огън за около 2 мин. от всяка страна. Смесете всички съставки за соса в малка купа. Поднесете с кюфтенцата.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта