Регистрация

Къри бульон

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
29 Oct
|
Видяна:
636
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 л вода

2 глави лук, обелени, нарязани

1 ч.л. чесън, счукан

1 ч.л. джинджифил, счукан

1 с.л. масло

2 ч.л. сол

10 цели зърна карамфил

10 зърна зелен кардамон

6 парчета кора от касия

6 дафинови листа

 

Начин на приготвяне:

1. Кипнете водата, след това се добавя всичко останало.

2. Оставете да къкри за 1 час с капак, като през това време бульонът би трябвало да се редуцира наполовина.

3. Прецедете и отстранете твърдите парчета.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта