Регистрация

Корейски дъмплинги

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
521
Оцени рецептата

450 г готови кори за дъмплинги

900 г нетлъста телешка кайма

1 нарязана зелена чушка

226 г нарязани соеви кълнове

1 глава нарязан лук

1 ч.л. разбито яйце

1 ч.л. мононатриев глутамат

1/4 ч соев сос

3 с.л. сусамово олио

4 стръка зелен лук, нарязан

 

Смесете всички съставки с изключение на корите. Сложете по 1 с.л. от пълнежа във всяка кора, сгънете и запечатайте с яйце. Изпържете на маслена баня до златисто кафяво.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта