Регистрация

Кимчи

Автор:
margarita
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
692
Оцени рецептата

2 кг зеле напа, нарязано

115 г китайска бяла ряпа, нарязана на филийки

2 консерви аншоа

4 големи скилидки чесън

3 стръка зелен лук, нарязан

1/4 ч сол

4 с.л. едросмлян лют червен пипер

2 с.л. лют червен пипер

 

Поставете зелето и репичките в голяма тенджера и отцедете олиото от аншоата над тях. Счукайте чесъна. Добавете аншоата, чесъна, лука, солта и червения пипер и разбъркайте добре. Покрийте тенджерата плътно и се оставя да престои в продължение на 2 дни при стайна температура.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта