Регистрация

Картофена яхния с ечемик и амарант

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
954
Оцени рецептата

1 1/2 ч ечемик

1 голям картоф, обелен, нарязан на хапки

1/2 ч амарант

1/2 ч.л. чеснова сол или на вкус

1 с.л. магданоз или на вкус

1/2 ч.л. риган или на вкус

1/2 ч.л. майорана или на вкус

2 ч вода, за покриване

1 ч царевица, замразена

1/2 глава лук - на вкус

 

Смесете всичко в уреда за бавно готвене и пуснете на ниска мощност. Добавете вода колкото е необходимо, за да стане гъсто като яхния.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта