Регистрация

Зеленчукови пролетни рулца

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
20 Mar
|
Видяна:
546
Оцени рецептата

30 г целофанови китайски спагети, накиснати във вода за 20 мин., отцедени и ситно нарязани

2 блокчета тофу, ситно нарязано

3 малки картофа; обелени и нарязани на тънки като хартия парчета с белачка и след това настъргани

1 с.л. китайски сушени гъби, накиснати в топла вода 20 мин, отцедени и нарязани

1 ч соеви кълнове

1 малък морков; обелен и нарязан на тънки като хартия парчета с белачка и след това настърган

1 стрък праз, само бялата част, нарязан

1 щипка черен пипер

10 листа оризова хартия

2 ч фъстъчено олио

 

Смесете всички съставки, с изключение на оризовата хартия и олиото. Нарежете хартията на четвъртинки. Намокрете повърхността на всяко парче хартия с вода и в рамките на около 1 мин. хартията ще стане достатъчно гъвкава, за да бъде напълнена. Поставете около 1 супена лъжица от плънката върху всяко парче хартия и навийте на руло. Загрейте олиото в тиган до около 180°С. Сложете рулцата със затворената страна надолу и пържете около 20 мин. (10 мин. от всяка страна), докато са напълно готови. Поднесете.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта