Регистрация

Зелеви сарми в уреда за бавно готвене

Автор:
любомира
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
1513
Оцени рецептата

Необходими продукти:

8 големи зелеви листа

450 г телешка кайма

1 яйце, разбито

1 консерва доматена супа

1/4 ч.л. пипер

4 с.л. лук, нарязан

1 ч ориз, сварен

 

Начин на приготвяне:

Изсипете вряла вода над зелето и оставете да се накисва за 5 минути. Овкусете каймата, добавете лука, ориза и разбитото яйце. Поставете една част от пълнежа в центъра на всяко листо и навийте на руло. Забодете с клечка за зъби. Сложете в уреда за бавно готвене и гответе на слаб огън за 10 до 12 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта