Регистрация

Запържено зеле по китайски

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
640
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

1/2 ч.л. сол

1 ч китайско зеле бок чой

1 ч соеви кълнове

1 ч зелен фасул

1 ч.л. царевично нишесте

2 ч.л. пилешки бульон на прах

1/2 ч.л. захар

1/2 ч вода

 

Сгорещете олиото в уок или тиган за пържене. Добавете солта, зелето, кълновете и фасула. Разбърква се и се запържва за 5-7 минути. Смесете царевичното нишесте, бульона на прах и захарта много добре и се добавят към зеленчуците. Запържете, като разбърквате до сгъстяване.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта