Регистрация

Задушено с леща и салам

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
22 Feb
|
Видяна:
1100
Оцени рецептата

2 резена бекон, нарязан

3 средно големи глави лук, нарязан

1 1/2 л телешки бульон

2 ч кафява леща

1 ч моркови, нарязани

1 дафинов лист

щипка мащерка

900 г салам, нарязан тънко, разделен

Сол и черен пипер

 

Запържете бекона и лука в тиган. Изхвърлете мазнината. Поставете всички съставки, с изключение на 225 г салам в голяма тенджера. Оставете да заври и оставете да къкри за 1 час. Добавете останалия салам и варете още 10 минути. Подправете на вкус.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта