Регистрация

Задушено просо

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
920
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 ч просо

4 ч вода

2 глави лук, нарязан на парчета

2 картофа, нарязани

2 моркова, нарязани

1 ч целина, нарязана

225 ч гъби, нарязани

2 дафинови лист

1/2 ч.л. босилек

1/2 ч.л. мащерка

 

Начин на приготвяне:

Препечете просото в сух тиган за около 5 минути. Разбърква се от време на време, за да не изгаря. Смесете всички съставки в уреда за бавно готвене и варете 4 часа на висока мощност или 8 часа на ниска.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта