Регистрация

Задушено говеждо с еленско

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
570
Оцени рецептата

450 г еленско месо

450 г телешко

Вода

215 г готов доматен сос

4 моркова, нарязани

250 г грах

1 средно голяма глава лук, нарязан на кубчета

5 средно големи картофа, нарязани на кубчета

4 стръка целина, нарязана на кубчета

4 с.л. масло

2 кубчета телешки бульон, натрошен

1 дафинов лист

2 ч.л. карамелен сос

1 скилидка чесън, счукан

1 ч.л. сос Уорчестър

 

Нарежете еленското и телешкото на хапки. Запържете в тиган до златисто от всички страни. Добавете останалите продукти и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 1 1/2 часа или до омекване.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта