Регистрация

Задушени миди

Автор:
roni
|
Дата:
19 Jun
|
Видяна:
613
Оцени рецептата

4 кг миди, почистени

4 скилидки чесън, счукан

1 глава лук, около 3 см в диаметър, нарязан ситно

1 с.л. магданоз, нарязан

1 с.л. зехтин

1/2 ч сухо бяло вино

1/2 ч вода

1/4 ч.л. смлян черен пипер

 

Измийте старателно мидите и ги поставете в голяма тенджера. Добавете останалите съставки. Покрийте и варете на умерен огън за 20 минути. Поднася се горещо в отделни купички, с дебели филии френски хляб и зелена салата.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта