Регистрация

Задушени волски опашки

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
1034
Оцени рецептата

1/2 пакет подправка за телешко

680 г волски опашки

225 г замразени смесени зеленчуци

Вода

1 с.л. олио

 

1. Сгорещете олиото в тенджера. Запържете волските опашки от всички страни.

2. Изхвърлете мазнината. Добавете половинката пакетче подправка за телешко и достатъчно вода, колкото да покрие опашките.

3. Варете на слаб огън, докато почти омекнат (2-2 1/2 часа).

4. Добавят се замразените смесени зеленчуци. Варете още 1/2 до 1 час.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта