Регистрация

Дъмплинги с ябълка и чедър

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
22 Apr
|
Видяна:
637
Оцени рецептата

Фъстъчено олио

1 пакет готови кори за дъмплинги

2 ябълки, почистени от семената и нарязани на малки парченца

280 г сирене чедър, нарязано на кубчета

За поднасяне:

1/2 ч кафява захар

2 ч.л. канела

 

Смесете кафявата захар и канелата и оставете настрана. Сгорещете олиото във фритюрник или тиган. Увийте парченце ябълка и кубче сирене във всяка готова кора и запечатайте според указанията на опаковката. Пържете до златисто кафяво. Поръсете със сместа с кафява захар и канела и сервирайте студено или топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта