Регистрация

Доматен сос с кайма и боб в уреда за бавно готвене

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
981
Оцени рецептата

1,3 кг телешка кайма

3 с.л. чили на прах

2 ч.л. смлян кимион

2 кубчета телешки бульон

1 ч.л. червен пипер

1 ч.л. риган

1 кутийка бира от 330 мл

1/3 чаша вода

1 консерва 425 г боб, неотцеден

4 скилидки чесън

1 средно голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 консерва (170 г) доматен сос

1/2 ч.л. кориандър

1 ч.л. лют сос

1 с.л. захар

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

 

Запържете каймата в тиган и отцедете. Сложете я в уреда за бавно готвене. Добавете останалите съставки. Покрийте и варете на слаб огън за 3-4 часа или на силен за 6-8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта