Регистрация

Гъбен сос за потапяне

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
616
Оцени рецептата

450 г печурки, нарязани на кубчета

1 ч сирене, настъргано

1/4 ч бекон; фино натрошен

1/2 ч заквасена сметана

1 ч.л. сос Уорчестър

4 капки лют сос

За гарниране:

Галета

 

Смесете гъбите, сиренето и бекона. Добавете заквасената сметана и смесете хубаво. Смесете със соса Уорчестър и лютия сос. Поставете сместа в тава за печене и поръсете с галета. Печете на 180С в продължение на 15 минути или докато сиренето се разтопи. Изсипете в чиния за сервиране и поднесете горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта