Регистрация

Групер със сос от хрян

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
1560
Оцени рецептата

1 малка зелена чушка, нарязана на филийки

1/4 ч.л. пипер

1/3 ч дресинг Каталина

1/4 ч.л. лют сос

450 г океанска риба групер

4 тънки филийки лук

2 с.л. пастет от хрян

1 с.л. лимонов сок

 

Поставете чушката в тавичка за пай с диаметър 23 см, покрийте с найлон и набодете с вилица; сложете в микровълновата фурна на висока мощност за 2 минути, извадете и оставете настрана. Избършете тавичката. Нарежете рибата на 4 и подредете порциите в тавичката; поръсете с пипер и покрийте с чушката и лука. Сложете в микровълновата фурна на висока мощност за 7-8 минути или до готовност на рибата. Отцедете и покрийте. Смесете салатния дресинг и следващите 3 съставки в чаша и разбъркайте. Сложете в микровълновата фурна за 1 мин. Поднесете соса с рибата и гарнирайте с лимонови резени.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта