Вегетариански тайландски пролетни рулца
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
340 г тофу
5 сушени гъби шийтаке, накиснати и подрязани
114 г зелен боб
1 стрък целина
1/2 морков
2 стръка зелен лук
3 с.л. олио
1 с.л. чесън, нарязан
1/2 ч.л. пипер
2 с.л. червена къри паста
2 с.л. соев сос
30 готови кори за пролетни рулца
3 ч олио за пържене на маслена баня
Нарежете тофуто, гъбите, фасула, целината и моркова на големи тънки ленти. Нарежете зеления лук. Заделете. Сложете 3 с.л. растително масло в тиган на умерен огън. Когато се сгорещи, запържете чесъна, като разбърквате, докато започне да покафенява. Добавете соевия сос, тофуто и всички зеленчуци с изключение на зеления лук. Запържете, като разбърквате за 10 минути. Изключете котлона и добавете зеления лук. Разделете корите. Поставете по една кора с тесния край откъм вас. Поставете оскъдна 1/4 ч от пълнежа на около 1/3 от най-близкия край. Прегънете върху плънката, сгънете страничните краища навътре и навийте на руло. Слепете с малко вода. Сгорещете олио за пържене на маслена баня в дълбок тиган. Изпържете рулцата до златисто. Отцедете и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ