Регистрация

Вегетариански дъмплинги на пара

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
552
Оцени рецептата

2 с.л. маргарин

1/2 с.л. смлян джинджифил

1/2 с.л. чесън, счукан

1/2 ч кубчета лук

1 ч.л. гарам масала

1/2 ч.л. чили

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч.л. сол

1 с.л. соев сос

2 ч смесени зеленчуци, задушени, ситно нарязани

1 ч тофу, отцедено и натрошено

Готови кори за дъмплинги

 

Разтопете маслото в тиган и добавете джинджифила, чесъна и лука. Запържваме за 1 минута. Добавете гарам масалата, чилито на прах, черния пипер, солта и соевия сос. Запържете в продължение на 30 секунди. Добавете зеленчуците и разбъркайте добре. Сваля се от огъня и се поставя в купа. Добавете тофуто и разбъркайте добре. Оставя се да изстине и се отцежда излишната течност. Сложете 1 с.л. от плънката във всяка кора и затворете плътно с малко вода.

Задушете на пара за 15 до 20 минути. Сервирайте топли.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта