Регистрация

Варени свински гърди със зеле

Автор:
Martchella
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
615
Оцени рецептата

1 кг свински гърди

1 зелка, нарязана на четвъртини

 

Поставете месото в тенджера, покрийте със студена вода и се оставя да заври, като изплувалата на повърхността пяна се отстранява. Покрийте и оставете да къкри за 1 1/2 часа. Добавете зелето. Гответе на слаб огън за още 1/2 час или до желаната готовност. Отцедете и сервирайте с варени картофи и горчица.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта