Регистрация

Бургери със сьомга

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
672
Оцени рецептата

1 консерва 450 г сьомга, отцедена и накъсана

1 ч галета

2 яйца

1/4 ч.л. мащерка, листа

1/2 ч.л. сушена целина

1 ч натрошени соленки

Растително масло

3 питки, разполовени и препечени

масло

2 ч сос Холандез

червен пипер

 

В купа смесете сьомгата, галетата, яйцата, мащерката, целината и солта. Оформете на 6 кюфтенца и покрийте и с натрошени соленки. Запържете ги в горещо масло; отцедете. Прехвърлете в уреда за бавно готвене. Покрийте и гответе на висока мощност за 2 до 3 часа. Намажете разполовените питки с масло. Сложете всяко кюфтенце върху една половинка питка и покрийте със сос Холандез. Поръсете с червен пипер.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта