Регистрация

Боб с ечемик в уреда за бавно готвене

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
16 Jan
|
Видяна:
1488
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 глава лук, нарязан

1 морков, нарязан

1 ч боб, накиснат

1/2 ч.л. горчица

1/2 ч сушен грах

1/4 ч перлен ечемик

1/2 ч гъби, нарязани фино

1 ч шарен боб, несварен

4 ч зеленчуков бульон

3 с.л. магданоз, пресен, нарязан

1/4 ч леща, несварена

 

Начин на приготвяне:

Накиснете белия и шарения боб за през нощта. Задушете лука, гъбите и морковите в 1 с.л. зеленчуков бульон, докато омекнат. Добавете отцедения фасул, зеленчуковия бульон, горчицата и магданоза и оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и варете на слаб огън за около 45 мин. Добавете граха, лещата и ечемика. Покрийте и оставете да къкри още час или докато бобовите омекнат.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта