Регистрация

Английски овчарски пай

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
31 Aug
|
Видяна:
968
Оцени рецептата

5 големи картофа

6 нарязани гъби

Сол

2 с.л. нарязан магданоз

2 с.л. масло или маргарин

1 с.л. доматено пюре

Течна сметана

1 ч.л. сос Уорчестър

Пипер

1 ч сос грейви

450 г телешка кайма

1 пакет от 280 г замразен зелен грах

1 голям домат, нарязан

 

Сварете картофите до омекване. Отцедете и ги обелете. Намачкайте ги в голяма купа с маслото и сметаната и подправете на вкус със сол и черен пипер. Заделете. Запържете каймата, докато покафенее, като се разбърква, за да се натроши. Поръсете със сол и пипер на вкус. Добавете доматите, гъбите, магданоза, доматеното пюре и соса Уорчестър. Разбърква се добре. Добавете граха и гответе около 5 минути. Изсипете сместа в йенска тенджера. Разпръснете картофите равномерно върху месото. Печете на 200 градуса в продължение на 40 минути, докато се получи златисто кафява коричка.





Виж още от категория "Регионална кухня"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта