Регистрация

Ананасово пилешко

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
781
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 пилешки гърди, без кожа и кости

Черен пипер

Червен пипер на вкус

565 г ананас, отцеден, неподсладен и натрошен

2 с.л. дижонска горчица

соев сос

1 скилидка чесън, счукан

 

Начин на приготвяне:

Подредете месото в уреда за бавно готвене. Поръсете пилешкото черен и червен пипер. Смесете соевия сос, ананаса и горчицата; залейте пилето. Добавете счукания чесън. Покрийте и варете на слаб огън за 7-9 часа или на силен за 3-4 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта