Регистрация

Ананасово пиле в уреда за бавно готвене

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
20 May
|
Видяна:
827
Оцени рецептата

6 цели пилешки гърди, без кожа и кости, разполовени

Щипка черен пипер

Червен пипер на вкус

565 г ананас в консерва, в сок, нарязан на парченца

2 с.л. дижонска горчица

2 с.л. соев сос

1 скилидка чесън, фино счукан

 

1. Подредете месото в уреда за бавно готвене.

2. Поръсете с черен и червен пипер.

3. В малка купа смесете отцедените парченца ананас, горчицата и соевия сос.

4. Залейте пилешкото. Добавете счукания чесън.

5. Покрийте и варете на слаб огън за 7-8 часа или на силен за 3-4 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта