Регистрация

Киш с риба тон

Автор:
margarita
|
Дата:
08 Mar
|
Видяна:
994
Оцени рецептата

1 готов блат за пай, 23 см

1 консерва риба тон, отцедена и накъсана, 370 г

1 ч настърган кашкавал

3 яйца

1/2 ч майонеза

1/3 ч мляко

1 ч.л. сос Уорчестър

1 щипка смляно индийско орехче

 

Набодете хубаво блата с вилица. Пече се на 190 градуса във фурната за 10 минути и се изважда, за да се охлади. В голяма, смесете следващите 3 съставки, след което добавете останалите подправки и разбъркайте добре. Пече се 40-50 мин. или докато нож, пъхнат в средата, излезе чист. 





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта