Регистрация

Телешка пастърма с едро смляна царевица

Автор:
Milikin
|
Дата:
10 Mar
|
Видяна:
440
Оцени рецептата

450 г телешка пастърма

1 ч едро смляна царевица, накисната за през нощта във вода

1 голяма глава жълт лук, нарязан на кубчета

450 г картофи - небелени и нарязани на кубчета

Сол и черен пипер на вкус

 

Сложете месото в тенджера с капак. Отцедете царевицата и добавете в съда, заедно с лука. Покрийте с вода и оставете да заври. Оставете на слаб огън, докато царевицата омекне (около 2 часа). Добавете картофите и задушете за 20 минути. Поръсете със сол и пипер.





Виж още от категория "Яхнии"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта