Регистрация

Сладко-кисело свинско в уреда за бавно готвене

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
1112
Оцени рецептата

900 г свинско месо, нарязано на кубчета

3 с.л. соев сос

1/4 ч оцет

1 малка глава лук, нарязан на филийки

2 домата, нарязани на филийки

2 с.л. царевично нишесте

1/4 ч.л. джинджифил

1/4 ч кафява захар

2 зелени чушки, нарязани на ленти

 

Смесете месото и нишестето в уреда за бавно готвене. След това смесете с останалите съставки, с изключение на чушката и доматите. Варете на слаб огън в продължение на 8 часа. Добавете чушката доматите. Гответе на силен огън за 10 мин.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта