Регистрация

Рибни хапки с домати и масло

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
17 Sep
|
Видяна:
168
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1 кг рибно филе (няма значение от какъв вид риба - може шаран, толстолоб, бяла риба, скумрия) добре обезкостено

сол и пипер

80 г масло

листа пресен босилек

2 големи домата

Начин на приготвяне:

Рибата нарежете на големи тънки хапки. Ако трябва начукайте, за да се изтъни. След това осолете и опипрете. Подредете хапките на дъното на намаслена тава. Върху тях разпределете парченца масло. След това - листа босилек. Отгоре подредете дебели шайби домати и пуснете да се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна между 15 и 25 минути в зависимост от дебелината на филето и вида риба.





Виж още от категория "Морска храна"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта