Регистрация

Конфитюр от ягоди за диабетици

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
09 Dec
|
Видяна:
2221
Оцени рецептата

Необходими продукти:

4 ч ягоди; разполовени

1/2 ч концентриран сок от бяло грозде (редуциран чрез варене от 1-1 / 2 чаши)

2 1/2 с.л. лимонов сок

1/4 ч.л. настъргана лимонова кора

1 1/2 с.л. желатин

 

Начин на приготвяне:

Поставете плодовете, соковете и лимоновата кора в тенджера. Намачкайте леко ягодите, за да си пуснат сока. Изчакайте да заври. Поръсете с желатина. Сваля се от огъня, като пяната се отстранява и се налива в горещи буркани с горещи капачки. Охлажда се до стайна температура преди замразяване. 





Виж още от категория "Желета и конфитюри"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта