Регистрация

Консервиран зелен фасул

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
17 Jan
|
Видяна:
467
Оцени рецептата

2 кг зелен фасул, почистен и нарязан на едри парчета

16 глави копър

8 скилидки чесън (по желание)

1/2 ч сол за консервиране

4 ч бял оцет

4 ч вода

1 ч.л. едросмлян червен пипер (по желание)

 

Подредете в стерилни буркани от по 500 мл по 1-2 глави копър и 1 скилидка чесън. Сложете фасула изправен, като оставите 1 см празно място до капачката. Смесете солта, оцета, водата и червения пипер (ако ще използвате). Оставете да заври. Добавете от горещия разтвор, като оставите 1 см празно място до капачката. Сложете капачките и стерилизирайте.





Виж още от категория "Консервиране"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта