Регистрация

Кайсиев конфитюр

Автор:
любомира
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
470
Оцени рецептата

10 ч нарязани кайсии

1 ч вода

Захар

1/3 ч портокалов сок

1 с.л. настъргана портокалова кора

 

Добавете вода при кайсиите и варете до омекване. Пюрирайте в блендер. Измерете и към всяка чаша каша добавете 2/3 ч захар. Добавете сока и кората. Гответе до сгъстяване, около 10-15 минути. Изсипва се в стерилизирани буркани в рамките на 1 см от върха. Поставете капачката, завинтете здраво и стерилизирайте във вряща водна баня десет минути.





Виж още от категория "Желета и конфитюри"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта