Регистрация

Шишче от телешко филе

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
10 Feb
|
Видяна:
900
Оцени рецептата

450 г телешко филе, нарязано на кубчета

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. настърган лук

2 с.л. червен винен оцет

2 с.л. олио

1/4 ч.л. смлян кимион

1/4 ч.л. чесън на прах

1/4 ч.л. едро смлян червен пипер

1/2 зелена чушка, нарязана на 4

1/2 малка червена чушка, нарязана на 4

1/2 жълта чушка, нарязана на 4

4 малки глави лук

Сол и черен пипер на вкус

 

Смесете лимоновия сок, лука, оцета, олиото, кимиона, чесъна на прах и червения пипер в купа. Добавете телешкото и разбъркайте, за да се покрие. Набодете месото на 4 шишчета, като добавяте по 1 глава лук към всяко. Изпечете на скарата. Обръщайте често, до желаната готовност. Добавете сол и черен пипер на вкус.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта