Регистрация

Чили с фъстъчено олио

Автор:
alexander
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
459
Оцени рецептата

1,3 кг телешка плешка, едро смляна

2 ч лук, наситнен

1 с.л. чесън, счукан

1/2 ч фъстъчено олио

425 г доматен сос

1/2 ч.л. люто чили на прах

425 мл телешки бульон

1 с.л. чили на прах +

1 с.л. чили на прах

1 ч.л. смлян кимион

1 с.л. оцет

1 ч.л. риган

1/2 ч.л. пипер

1/2 ч.л. лют червен пипер

1/2 ч.л. сос Табаско

 

Смесете месото, лука, чесъна и разбъркайте добре. Сгорещете 3 супени лъжици олио в тенджера на силен огън и добавете една трета от месната смес; запържете до кафяво и премахнете от съда. Оставете настрана. Повторете с останалото олио и месо. Смесете месото с останалите съставки в тенджера на умерен огън и оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри за 2 часа. Поднесете горещо.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта