Регистрация

Чили с телешко

Автор:
bogdanova
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
946
Оцени рецептата

900 г говежда кайма

6 скилидки чесън

115 г зелени люти чушки, консерва

115 г червени люти чушки, консерва

6 с.л. чили на прах

170 г доматен сос

1 консерва от 450 г домати, нарязани на кубчета

1 с.л. балсамов оцет

1 с.л. зехтин

560 г боб, консерва

1 цял дафинов лист

3 ч.л. смлян кимион

1 ч.л. сол

1 ч.л. пипер

2 с.л. кафява захар

1 голяма глава кромид лук с тегло около 450 г

 

Нарежете на кубчета лука и намачкайте чесъна на пюре. Запържете лука в зехтин и когато стане прозрачен, добавете пюрето от чесън. Разбърква се бързо (по-малко от минута), за да не покафенее лукът. Махнете запържените лук и чесън от тигана. Запържете каймата в същия тиган и отцедете добре. Добавете сотираните лук и чесън, разбърква се бързо, след това се изсипва в уреда за бавно готвене. Добавете всички останали съставки и разбъркайте добре. Гответе осем часа на ниска мощност, четири часа на висока.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта