Регистрация

Люти пилешки крилца

Автор:
desislavva
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
1558
Оцени рецептата

1,3 кг пилешки крилца

олио за пържене (по желание)

170 г лют сос или табаско

½ чаша масло, разтопено

 

Срежете пилешките крилца на две при ставите. В голям тиган сгорещете достатъчно олио (или мазнина), колкото да покрие пилешките крилца. Добавете крилцата и запържете до хрупкавост, около 12-15 минути. Загрейте фурната до 230ºС. Разстелете пилешките крилца в тава за печене на един слой и печете за 45 минути. За да направите соса, смесете лютия сос и разтопеното масло и смесете хубаво. Когато крилцата се изпекат, полейте със соса и поднесете веднага.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта