Регистрация

Чийзбургер с лук

Автор:
benito
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
1154
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

Растително масло

4 филийки сладък лук, нарязани с дебелина 1 см

4 питки, разполовени и препечени

4 листа маруля

4 филийки домат, нарязани с дебелина 1 см

8 филийки кашкавал

1/4 ч майонеза

1 с.л. дижонска горчица

 

В малка купа смесете майонезата и дижонската горчица и заделете. Оформете каймата на тънки кюфтенца. Намажете леко с олио лука. Подредете лука и кюфтенцата върху скарата. Изпечете до готовност от всички страни. Подправете със сол, ако желаете. Около 1 минута преди бургерите да са готови, покрийте всеки бургер с две филийки кашкавал. Междувременно, разпределете равни части от соса върху горната половина на всяка питка. На долната половина на всяка питка, поставете маруля и домати; покрийте с бургер и лук. Затворете сандвичите.





Виж още от категория "Снаксове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта