Регистрация

Чийзбургер пица

Автор:
Savatova
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
564
Оцени рецептата

215 г тесто

340 г говежда кайма

1/2 ч нарязан лук

1 консерва 300 мл крем-супа с чедър

2 ч.л. горчица

1/8 ч.л. лют сос

1 консерва (225 г) домати, отцедени - нарязани

2 с.л. наситнен зелен лук

1/2 ч настъргана моцарела

Нарязани черни маслини

 

Сложете и разточете тестото в намаслена кръгла тава за пица. Пече се на 200 градуса в продължение на 10 минути. Междувременно, запържете и разбъркайте каймата и лука в тиган, докато месото се зачерви и лукът омекне. Отстранете излишната мазнина. Добавете супата, горчицата и лютия сос. Сгорещете много добре. Разпределете сместа равномерно върху тестото. Покрийте с останалите продукти. Печете още 5 мин. или докато тестото стане златисто. Украсете с нарязани маслини. Нарежете на парчета и поднесете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта