Регистрация

Червено зеле по шведски

Автор:
пеева
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
828
Оцени рецептата

1 голяма глава червено зеле, нарязано

1 ябълка, почистена и нарязана на филийки

1 глава лук, настърган

1/4 ч лимонов сок

2 с.л. мед

1 с.л. оцет

2 с.л. вода

1/4 ч червен винен оцет или шери

1 ч зелен грах

Сол и черен пипер

 

Сгорещете меда в тенджера, добавете зелето, като се разбърква, за да се покрие, покрийте и оставете да къкри 10 минути. Добавете останалата част от съставките, с изключение на граха, оставете да къкри отново за 1 до 1 ½ часа, като се разбърква от време на време. Добавете граха точно преди сервиране.





Виж още от категория "Гарнитура"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта