Регистрация

Царевична супа с бекон

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
23 Jul
|
Видяна:
679
Оцени рецептата

Необходими продукти:

3 резена бекон, нарязан на кубчета

1/4 ч лук, нарязан фино

450 г сладка царевица от консерва

1/4 ч вода, гореща

1 ч мляко

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 стрък пресен магданоз, нарязан

 

Начин на приготвяне:

Сложете бекона и лука в дълбок топлоустойчив, неметален съд за готвене. Сгорещете, покрито с хартия за 3 мин. в микровълновата фурна. Добавете останалите съставки, с изключение и магданоза. Всичко се разбърква много добре. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 5 минути или докато се сгорещи всичко. Разбърквайте от време на време. Оставя се да престои 2-3 минути преди сервиране. Украсете с магданоз.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта