Регистрация

Фурми със сусам

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
17 Mar
|
Видяна:
1219
Оцени рецептата

20 фурми, пълнени с бадеми

2 с.л. сусамови семена

 

Поставете семената сусам в малък тиган на слаб огън и се пече до златисто, като се разбърква непрекъснато. Извадете и оставете да се охлади. Оваляйте всяка фурма, така че да се покрие и поставете в чиния. Сервирайте с арабско кафе.





Виж още от категория "Плодове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта