Регистрация

Франзела с телешко

Автор:
yordanka
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
467
Оцени рецептата

1 франзела; разполовена надлъжно

450 г телешка кайма

1 пакет подправка за тако

2 домата, нарязани на филийки

2 глави лук, нарязан на филийки

8 филийки кашкавал

1 консерва доматен сос

 

Запържете месото, добавете доматения сос и Тако подправката. Оставете да къкри 5 - 20 минути. Разстелете сместа върху хляба. Покрийте със слой нарязани домати и кашкавал. Печете на 190С в продължение на 8-12 минути или докато кашкавалът се разтопи. Нарежете и поднесете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта