Регистрация

Топла салата с ориз

Автор:
ivanova
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
914
Оцени рецептата

6 резена бекон, нарязани на парчета от по 0,5 см

1/2 ч ябълков оцет

3 с.л. захар

2 с.л. вода

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. черен пипер

1 малък морков, настърган

2 с.л. пресен магданоз, нарязан

4 ч сварен ориз

 

Запържете бекона в тиган до хрупкавост. Излейте мазнината; върнете 2 с.л. в тигана. Добавете лука, оцета, захарта, водата, солта и черния пипер. Гответе, докато лукът омекне. Добавете ориза, моркова и магданоза. Сгорещете за около 5 минути. Поднесете.





Виж още от категория "Ориз"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта