Регистрация

Телешко с макарони

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
561
Оцени рецептата

Необходими продукти:

1/2 ч лук, нарязан

2 с.л. телешки бульон

1/3 ч целина, нарязана

1 ч.л. сушен риган

1/3 ч зелена чушка, нарязана на кубчета

1 скилидка чесън, счукан

3/4 ч макарони

1 ч.л. захар

790 г домати, консерва

1/2 ч.л. червен пипер

340 г кайма

1/2 ч чедър

 

Начин на приготвяне:

Сложете каймата в голям тиган. Натрошете я ситно и запържете до зачервяване. Извадете от тигана и отцедете повечето мазнина. Сложете пастата във вряща вода за 8 минути, след това извадете и отцедете. Добавете 1 с.л. зехтин в тиган и запържете леко лука, целината, чушките и чесъна, докато омекнат. Добавете сварената паста, каймата, доматите, бульона, магданоза, захарта и черния пипер. Смесете продуктите. Оставете на слаб огън за 20 мин., като разбърквате често. Поднесете с чедъра.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта