Регистрация

Телешко с вино и гъбен сос

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
404
Оцени рецептата

1,5 кг телешко, нарязано на порции

1/4 ч червено вино

1 консерва гъбена супа

Сол и пипер на вкус

 

Овкусете месото със сол и черен пипер. Полейте със супата и виното. Покрийте и печете на 160С за 3 часа. Сервирайте върху спагети или ориз.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта