Регистрация

Телешко с бира

Автор:
violeta
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
635
Оцени рецептата

2 кг телешко филе

12 гъби, нарязани

Сол и пипер

1 1/2 кенче бира

2 глави лук, нарязани на филийки

1 1/2 с.л. кетчуп

2 зелени чушки, нарязани на филийки

1 с.л. горчица

 

Осолете месото и подправете с черен пипер; запържете леко в тиган. Добавете лука, чушката и гъбите и запържете леко. Налейте бирата и добавете кетчупа и горчицата. Покрийте съда леко и оставете на бавен огън за около 2 1/2 часа, докато месото омекне.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта