Регистрация

Телешки шишчета по корейски

Автор:
яна маринова
|
Дата:
01 Sep
|
Видяна:
740
Оцени рецептата

450 г телешко филе, нарязано на ленти с широчина 3 см

1 скилидка чесън, счукан

1/2 ч соев сос

1/4 ч сусамово или друг вид олио

1/4 ч наситнен зелен лук

Препечено сусамово семе

 

Потопете лентите месо в марината, направена от смесения с останалите съставки чесън. След това потопете месото в счуканите препечени сусамени семена, така че да се покрие напълно и върнете в маринатата за един час. Набодете на бамбукови шишчета и изпечете бързо или, ако предпочитате, изпържете бързо в малко олио.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта