Регистрация

Телешки хапки

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
671
Оцени рецептата

1 телешки стек, изтънен

1 яйце

Крекери, натрошени

Олио

 

Нарежете месото на порции. Разбийте яйцето и потопете парченцата месо, така че да се покрият. Оваляйте в натрошените крекери. Изпържете в олиото на умерен огън до златисто-кафяво. Овкусете със сол и пипер. Поднесете веднага.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта