Регистрация

Телешки стек със салца

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
17 Jul
|
Видяна:
519
Оцени рецептата

450 г телешки стек, нарязан на тънки филийки

3/4 ч домати, нарязани

1/2 ч салца

2 стръка зелен лук с перата, нарязан

1/4 ч.л. смлян кимион

1/2 ч настърган чедър

Стръкчета кориандър

 

Смесете доматите, салцата, лука и кимиона и оставете настрана. Нарежете месото на 4 порции. Изтънете ги с чукче за месо. Загрейте голям незалепващ тиган на умерено силен огън в продължение на 2 минути. Изпечете стековете за 1 мин. Обърнете ги и покрийте всеки с еднакво количество сирене. Гответе 1-2 минути, но не преварявайте. Поднесете с останалата салца. Поднесете с пресен кориандър.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта